Maxplan dieet

Het Maxplan dieet is een streng dieet dat u viertien dagen achtereenvolgend dient te volgen. Als u dit doet volgens het voedingsschema van het dieet, kunt u in deze dagen tot negen kilo verliezen.

Op dag één van het Maxplan dieet drinkt u als ontbijt een kopje koffie, zonder melk of zuiker. Als lunch eet u twee gekookte eieren eten met verse spinazie. Bij het avondeten eet u één grote gegrilde biefstuk met sla. Na het avondeten eet u niets meer.

Op dag twee start u de dag met een kopje koffie en één droog broodje. Bij de lunch eet u één grote gegrilde biefstuk met sla en één stuk fruit. Bij het avondeten eet u onbeperkt gerookte ham. Verder eet u die dag niets.

Op de derde dag van het Maxplan dieet start u de dag op dezelfde manier als op de tweede dag. Tijdens de lunch eet u twee gekookte eieren, sla en tomaten. Uw avondeten bestaat uit onbeperkt gerookte ham en sla.

De vierde dag van het dieet start u wederom met koffie en een droog broodje. Bij de lunch eet u één gekookt ei, waspeen en kaas. Bij het avondeten eet u onbeperkt magere yoghurt met fruit.

Het ontbijt van de vijfde dag van het Maxplan dieet ziet er iets anders uit dan voorgaande dagen. Nu ontbijt u namelijk met een kopje koffie en wortels met citroen. Bij de lunch eet u gekookte vis met tomaten en bij het avondeten mag u wederom een gegrilde biefstuk met sla.

De zesde dag van het Maxplan dieet mag u wederom een kopje koffie met een droog broodje, om tijdens de lunch een gegrild haantje of gegrilde kipfilet te eten. Tijdens het avondeten van de zesde dag eet u twee gekookte eieren en waspeen.

Op de zevende dag mag u ontbijten met thee met citroen, lunchen met één biefstuk met fruit naar keuze en avondeten met één maaltijd uit het weekmenu.

Dag 8 tot en met 14 van het dieet is een exacte herhaling van dag één tot en met zeven, waarbij u absoluut geen producten mag toevoegen of aanpassen. Alleen als u het dieet exact volgt, verandert uw stofwisseling drastisch en zult u kilo’s verliezen.


2 reacties op “Maxplan dieet
  1. Danielle schreef:

    Ls
    Als ik geen ham eet kan ik dit dan vervangen door iets anders

  2. Danielle schreef:

    Als ik ham wil vervangen wat mag ik dan gebruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Advertenties

Nuttige links

Roken verstoort lichaamsgewicht
Lukt het u maar niet om te stoppen met roken? Probeer het dan eens elektronisch en bouw uw nicotineverslaving af in enkele maanden. E sigaret kopen op Roken.nl

Dietenlijst overzicht
Overzicht van verscheidende diëten op een rij. Bekijk de Dietenlijst

Thuis tanden bleken?
Zelf tanden bleken kan simpel en snel. Ga naar Tanden-Bleken.nl

Grote maat?
Grote maat Panty's, zie PantyKopen.nl